Om Garden Outlet - Vestby

I 1995 åpnet Plantasjen sin 9. butikk i lokalet som i dag huser Garden Outlet. På den tiden lå et av Norges største møbelsentre her, i dag kjent som Vestbysenteret.

Ved siden av våre lokaler finner du Funplays – Norges største lekeplass og Holdbart – Norges suksess mot matsvinn. I nærområdet finner du også Norges største outletsenter – Oslo Fashion Outlet. Vestbysenteret ligger kun ca. 30 minutters kjøring sør for Oslo.

Hit kommer du enkelt både med offentlig transport og med bil. Kommer du med bil finner du gratis parkering og elbillading.

På Garden Outlet Vestby finner du alltid sesongrelaterte planter med god kvalitet, gunstige/lave/gode priser og hyggelig service. Enten du er på utkikk etter planter i stuen, i hagen eller til kontoret har vi planter som passer for deg. Vi har et rikt utvalg av grønne inneplanter, blomstrende planter, sesongblomster, snitt, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

Vi selger møbler, hageredskaper og det du trenger til vanning.

Besøk oss for å se hva som er i sesong akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt. Du finner også en stor hunde- og kattemat-avdeling med merker som Royal Canin, ProPlan, Eukanuba og Dogman.